Andalucian Dutch Open 2016

Andalucian Dutch Open 2016 een daverend success!

Op 6, 7 en 8 juni 2016 werd wederom het Andalucian Dutch Open gespeeld.  Ditmaal vond het toernooi plaats op golf club Los Naranjos in Nueva Andalucia / Marbella en werd er gespeeld volgens een geheel nieuwe stijl. Na een gezellige kennismaking op maandagavond volgenden twee intensieve golfdagen waarbij 132 deelnemers verdeeld over 11 poules met elkaar de strijd aangingen. Tussendoor en ‘s avonds was er voldoende ruimte voor een gezellig programma, swingende muziek en heerlijk eten, want ook de inwendige mens werd goed verzorgd.

Op de laatste dag volgde een spannende shootout waarbij de winnaars van de 11 poules tegen elkaar moesten strijden. Na een pittige afvalrace werden de winnaars bekend: op de eerste plaats eindigden Herwin Postema en Peter Frijlink met als runner-up Patricia Hogerheijde en Jaap Blank. Lees hier nog een verslag van de ervaring die de heren hebben gehad.

Dankzij diverse sponsoren, waaronder hoofdsponsor Feiken Verwarming, is het Andalucian Dutch Open weer een geweldig toernooi geworden!

Foto TelegraafBron: de Telegraaf