Andalucian Dutch Open 2019

Het Andalucian Dutch Open 2019 was een daverend succes!

Op 14, 15 en 16 juni 2019 werd het ANDALUCIAN DUTCH OPEN georganiseerd op golfclub El Paraiso te Estepona. Een volledig verzorgd toernooi waarbij 144 deelenemers het 2 dagen lang tegen elkaar opnemen en er vooral ook veel ruimte is voor gezelligheid en een feestje!

Zoals voorgaande jaren begonnen we ook dit jaar op vrijdag met een gezellige kennismaking onder het genot van een hapje en een drankje. Traditiegetrouw hebben we deze avond altijd een Beat the Pro, met onze eigen golfpro Ralph Miller. Dit jaar  wisten jullie met zijn allen een bedrag van maar liefst 1000,- euro bij elkaar te spelen! Een prachtig bedrag wat naar het goede doel Butterfly Children Charity is gegaan!

Hoofdorganisatoren Yvonne en Tom Feiken met Charo van Hulst namens Butterfly Children Charity

Hierna volgden twee intensieve golfdagen waarin men in 12 poules onderling de strijd met elkaar aanging in 5 rondes van 9 holes. Lange dagen waarbij er uiteraard goed gezorgd werd voor de innerlijke mens. Aansluitend waren de avonden gevuld met heerlijk eten & drinken, live muziek en ruimte voor een dansje.

Na twee geweldige dagen en een zinderende shootout, met een tweede poging op hole 18 i.v.m. gelijke score werd het team van Hans de Zeeuw en Marjan van Berkel winnaar van het Andalucian Dutch Open 2019. Zij gaan er vandoor met de hoofdprijs, greenfee inclusief diner op de prachtige baan van Finca Cortesin, mogelijk gemaakt door GOLFTIME, evenals de tweede prijs voor Ad Dijkgraaf en Marc Reijn golf arrangement en overnachting in Hotel Idingshof. Hoe de winnaars van dit jaar het ervaren hebben lees je hier.

V.l.n.r. Marjan van Berkel, Hans de Zeeuw en Boudewijn Damler. Foto: By Cindy Fotografie