Winnaars Andalucian Dutch Open 2019

Wat een mooi weekend!!!

Het was voor Marjan en mij de eerste keer dat we hebben meegedaan aan het ADO toernooi. Wij zijn er op geattendeerd door leden van Tulipan waar ik sinds een jaartje lid ben en wij waren net op tijd met inschrijven.
Natuurlijk was het fantastisch om dit mooie toernooi te winnen maar ik wil benadrukken dat alles eromheen  ook perfect georganiseerd en geregeld was. Goed eten en ook een paar top avonden waar voldoende te drinken was!!  Wij hadden uiteraard nooit verwacht dat we zouden winnen en hebben eigenlijk lekker ontspannen onze potjes gespeeld die stuk voor stuk spannend maar ook zeker gezellig waren. En dat je dan in de shootout komt is echt een hele gave ervaring. En daarin zat het een beetje mee. Je bent toch wat meer gespannen met zoveel toeschouwers die ook nog meerijden en lopen door de baan heen. En dat je dan bij de laatste twee komt en dan ook nog een keer de hole moeten overspelen was voor ons hilarisch en toen Marjan en ik terugreden op de laatste hole zeiden wij echt al tegen elkaar “ laten we dan maar winnen ook “ en aldus geschiedde :-).
Ik wil de organisatie bedanken voor dit fantastische evenement en uiteraard zijn we er volgend jaar bij om onze titel te verdedigen.

Hans & Marjan

De winnaars Marjan van Berkel & Hans de Zeeuw. Foto: By Cindy Fotografie