Andalucian Dutch Open 2017

Andalucian Dutch Open 2017 wederom een enorm succes!

Op 9, 10 en 11 juni dit jaar werd het Andalucian Dutch Open weer gespeeld. Na een succesvolle start vorig jaar met het toernooi in een geheel nieuw jasje, heeft dit jaar alle verwachtingen overtroffen!

Het toernooi vond dit keer plaats op golfclub El Paraiso in Estepona, en werd wederom gespeeld in Matchplay vorm.

De kennismakingsavond stond meteen al garant voor succes: een grote deelname aan Beat the Pro zorgde voor de mooie opbrengst van 285 euro! Hoofdsponsor Feiken Verwarming heeft deze opbrengst verdubbeld, waardoor er een mooi bedrag van 570 euro naar Triple A Marbella is gegaan!

WhatsApp Image 2017-06-17 at 16.40.28
Hierna volgde twee intensieve golfdagen waarbij 144 deelnemers, verdeeld over 12 poules, de strijd met elkaar aangingen. Uiteraard werd er goed gezorgd voor de nodige versnaperingen tussendoor en was er in de avond voldoende ruimte voor feestelijk vertier.

Na alle poule wedstrijden volgde er op zondag een zinderende shoot out waarin alle poule winnaars het tegen elkaar opnamen. Na een spannende afvalrace werd uiteindelijk op hole 18 de beslissende put gemaakt; op de eerste plaats eindigden Remko Udo en Gerard ten Velden met als runner-up Patricia en Jacques Hogerheijde. Lees hier nog een verslag van de ervaring die de heren hebben gehad.

Dankzij diverse sponsoren, waaronder hoofdsponsor Feiken Verwarming, is het Andalucian Dutch Open ook dit jaar weer een geweldig toernooi geworden!