Andalucian Dutch Open 2018

Andalucian Dutch Open 2018 weer een grandioos succes!

Op 8, 9 en 10 juni werd het ANDALUCIAN DUTCH OPEN dit jaar wederom georganiseerd op golfclub El Paraiso te Estepona. Een volledig verzorgd toernooi met prachtig golf, waar gezelligheid hoog in het vaandel staat! Met 144 deelnemers is er 2 dagen gegolfd en feest gevierd!
Het begon op vrijdag met een gezellige kennismakingsavond in Spaanse sferen. Beat the Pro, met golfpro Ralph Miller, zorgde voor een mooie opbrengst van 405 euro. Hoofdsponsoren Feiken Verwarming en Intergas hebben deze opbrengst verdubbeld, waardoor er een prachtig bedrag van 810 euro naar Triple A Marbella is gegaan!

 

Hierna volgden twee intensieve golfdagen waarin men in 12 poules onderling de strijd met elkaar aanging in 5 rondes van 9 holes. Lange dagen waarbij er uiteraard goed gezorgd werd voor de innerlijke mens. Aansluitend waren de avonden gevuld met heerlijk eten & drinken, live muziek en ruimte voor een dansje.

 

Op zondag werd de wedstrijd afgesloten met een zinderende shoot out finale waarin alle poule winnaars het tegen elkaar opnamen. Na een spannende afvalrace bleef uiteindelijk het team van Oscar Menkveld en Roel Krutzen over samen met het team van Joost Slagter en Jan Pier van der Grinten. De laatst genoemden gingen er, onder aanmoediging van vele spelers die de finale volgden, op de 18e hole vandoor met de winst! Hoe Joost en Jan Pier dit ervaren hebben lees je hier.

winnaars""V.l.n.r: Oscar Menkveld, Joost Slagter, Jan Pier van der Grinten en Roel Krutzen. Foto: By Cindy Fotografie

Met dank aan alle sponsoren, waaronder hoofdsponsor Feiken Verwarming, die er ook dit jaar weer voor gezorgd hebben dat het ADO een groots succes kon worden!