Het toernooi

Matchplay
Het Andalucian Dutch Open is een matchplay-wedstrijd die plaats vind op El Paraiso Golfclub in Marbella. Inschrijving van het toernooi vindt uitsluitend plaats in teams van 2 personen (partner, vriend, of familie) en ieder team speelt vijf 9-holes wedstrijden in zijn poule met handicap verrekening. Elk team speelt drie 9-holes wedstrijden op zaterdag en twee 9-holes wedstrijden op zondag. Aansluitend strijden de winnaars van de pools in een spannende shoot out finale om de titel.

Poules
De samenstelling van de poules wordt bepaald door het totaal van de NGF/EGA/R&A of USGA exacte handicaps van beide teamleden. Het maximaal toegestane verschil in exacte handicaps tussen twee spelers van één team is 12.0 en elke speler moet een geldige, actieve handicap kunnen overleggen met een maximum van 36,0.

All Inclusive
Het toernooi is geheel verzorgd. De kosten van het all inclusive arrangement bedragen € 375,- p/p. Dit betekent dat het ontbijt, lunch en diner verzorgd zijn en drankjes inclusief. Het zal u aan niets ontbreken!

Inschrijven
De inschrijving zal op 1 februari 2020 geopend worden via het inschrijfformulier op de website. We raden je aan tijdig af te spreken met je speelpartner, opdat niets in de weg staat op 1 februari je in te schrijven. Alleen volledige inschrijvingen worden geaccepteerd. We verwachten dat het maximale aantal deelnemers van 144 spelers zeer snel vol zal zijn, dus snelheid is gewenst!

Restitutie van het inschrijfgeld
Na inschrijving, tot 1 juni 2020, wordt bij annulering onder inhouding van € 25,00 administratiekosten het inschrijfgeld gerestitueerd. Vanaf 1 juni 2020 verlenen wij om organisatorische redenen bij annulering geen restitutie van het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld is persoonsgebonden en derhalve niet overdraagbaar.