Toernooi 2022

Update ADO 2022

We hebben er lang naar uit gekeken, maar vrijdag, 10 juni,  gaat het Andalucian Dutch Open dan toch echt van start! De weersvoorspellingen zijn goed, de koffers misschien al gepakt en we hopen dat jullie er veel zin in hebben! Het worden warme, gezellige dagen en als iedereen zijn beste golfbeentje voorzet, dan kunnen we rekenen op een spannende finale!

We wensen jullie alvast een goede reis zonder vertragingen en zien jullie graag vrijdag om 17:00 aan de wedstrijdtafel bij de ingang van het clubhuis van El Paraiso Golfclub.

Noot: De starttijd voor zondag is aangepast naar 08:00!

¡Hasta pronto!

Saludos Tom en Yvonne

Programma ADO 2022

De poule indeling en het volledige speel programma zal op vrijdagmiddag 10 juni bekend worden gemaakt.

Houdt er rekening mee dat in verband met het volle programma de 1ste starttijd zaterdag vanaf 08.00 zal zijn op tee1 en tee 10. Voor de zondag is de starttijd vanaf 07.30.

Tijdens het toernooi krijgt ieder team een vaste buggy toegewezen voor beide dagen. Gebruik hiervan is verplicht om de snelheid in de baan te bevorderen.De mogelijkheid is er dat jullie de golftassen op zaterdag achterlaten voor de zondag.

VRIJDAG 10 juni verwachten wij jullie om 17.00 op Golfclub El Paraiso voor registratie van de deelnemers en in ontvangst nemen van de goodybag. Het welkomstdrankje wordt aangeboden door Bruining en Ingrid Schilder als sponsor van TEAM VASTGOEDZORG, met daarna een gezellig samenzijn van alle spelers met veel oude bekende en nieuwe gasten. Natuurlijk een goed verzorgd buffet, drankjes en vrolijke muziek.
Tijdens de borrel, als altijd een groot succes BEAT THE PRO onder leiding van Ralph Miller, de opbrengst zal dit jaar ten goede komen voor de vluchtelingen uit Oekrainie.

ZATERDAG 11 juni begint met uitgebreid ontbijtbuffet vanaf 07.00 voor de vroege starters en voor iedereen die daar gebruik van wil maken.

Na elke 9 holes zal er gelegenheid zijn voor kleine rustpauze met versnapering en na afloop van 3 x 9 holes natuurlijk een uitgebreide borrel met aansluitend buffet en muzikale verrassing, aangeboden door onze sponsors MENKVELD BOUW en PLANEFFECT.

ZONDAG 12 juni start van de eerste flights om 07.30. Vanaf 06.30 weer een heerlijk ontbijtbuffet.

Na 2 x 9 holes de spetterende finale met de shoot out, altijd weer het meest spectaculaire item van dit toernooi, waar we allemaal meegaan om de 12 team winnaars te vergezellen naar de eindstreep, om dan de winnaars te feliciteren op hole 18.